ROUTE & OV

Plan hier je bezoek aan Powerarea. Of je nu komt met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Powerarea is eenvoudig te bereiken.
 

WAAR LIGT POWERAREA?

Powerarea is gelegen op de Roda-Boulevard in Kerkrade (Parkstad). We zijn eenvoudig te bereiken met de auto, fiets en het openbaar vervoer.
ONS ADRES

Wiebachstraat 50

6466 NG Kerkrade

Nederland

MET DE AUTO NAAR POWERAREA

Kom je met de auto naar Powerarea? Plan dan hier je route of volg een van de onderstaande routebeschrijvingen.

Let op: tijdelijke omleidingen of afsluitingen zijn hierin niet meegenomen. Powerarea is niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen/onjuistheden in de route-omschrijving. Houdt bij het plannen van je reis naar Powerarea rekening met werkzaamheden aan de buitenring (Leisure ring) en thuiswedstrijden van Roda JC.

PLAN ROUTE
VANUIT ROERMOND (A73)

Volg de A73 richting Maastricht en volg vervolgens de A2 richting Heerlen. Volg bij knooppunt Kerensheide de borden E314/A76 richting Heerlen/Aachen. Volg vervolgens de N281 richting Voerendaal/Heerlen/Landgraaf. Neem op de N281 de afslag Kerkrade/Simpelveld. Sla linksaf aan het einde van de afrit. En sla bij de 2de afslag af naar links de Wiebachstraat op. Sla aan het einde van de weg rechtsaf om op de Wiebachstraat te blijven. Volg de weg tot je bijna bij het Parkstad Limburg Stadion bent. Powerarea ligt aan de rechterzijde.

VANUIT MAASTRICHT (A79)

Volg de A79/N281 naar Heerlen tot aan het einde van de snelweg. Sla vervolgens rechtsaf de N281 richting Kerkrade/Landgraaf op. Neem op de N281 de afslag Kerkrade/Simpelveld. Sla linksaf aan het einde van de afrit. En sla bij de 2de afslag af naar links de Wiebachstraat op. Sla aan het einde van de weg rechtsaf om op de Wiebachstraat te blijven. Volg de weg tot je bijna bij het Parkstad Limburg Stadion bent. Powerarea ligt aan de rechterzijde.

VANUIT AACHEN (E314)

Volg de A76 richting Heerlen en neem bij knooppunt Kunderberg-Simpelveld afslag 7. Volg de borden N281 richting Kerkrade/Heerlen/Landgraaf en neem vervolgens de afslag richting Kerkrade. Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf en vervolgens linksaf. Sla aan het einde van de weg rechtsaf om op de Wiebachstraat te blijven. Volg de weg tot je bijna bij het Parkstad Limburg Stadion bent. Powerarea ligt aan de rechterzijde.

VANUIT GENK (E314

Neem de E314 richting Heerlen/Aachen en vervolgens de A76 richting Heerlen, Nederland. Houdt vervolgens de N281 richting Voerendaal/Heerlen/Landgraaf aan. Neem op de N281 de afslag Kerkrade/Simpelveld. Sla linksaf aan het einde van de afrit. En sla bij de 2de afslag af naar links de Wiebachstraat op. Sla aan het einde van de weg rechtsaf om op de Wiebachstraat te blijven. Volg de weg tot je bijna bij het Parkstad Limburg Stadion bent. Powerarea ligt aan de rechterzijde.

MET DE BUS NAAR POWERAREA

Powerarea is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Nabij de Leisure Boulevard is een busstation 'Parkstad Stadion' van waaruit je binnen 10-15 min. te voet bij Powerarea bent. Daarnaast stopt dagelijks een bus bij Powerarea voor de deur. Houdt rekening met thuiswedstrijden van Roda JC, waardoor het busschema kan afwijken. Plan je route daarom vooraf.

PLAN ROUTE

THUISWEDSTRIJDEN RODA JC

Powerarea is gelegen op de Roda-Boulevard in Kerkrade (Parkstad), nabij het Roda JC stadion.

Tijdens thuiswedstrijden van Roda JC kun je hinder ondervinden van verkeersdrukte. Controleer voor vertrek of er een wedstrijd is en vertrek tijdig. Parkeren voor bezoekers van Powerarea is gratis.

MEER INFO